Información Xeral
O curso de Intolerancias alimentarias, está dirixido a profesionais de saúde e todas aquelas persoas do sector sanitario interesadas en profundar nas posibles orixes que unha intolerancia alimentaria pode ocasionar sobre o noso organismo.
Programa
Obxectivos
Profesorado
Prof. Dr. Carlos Acuña Castroviejo. Catedrático de Fisiología Humana.
Facultad de Medicina. Universidad de Santiago de Compostela.
Metodoloxía
4 videos de media hora de duración aproximadamente cada un.
Proba tipo test
Facilitarase xunto con material fornecido unha proba escrita tipo test para avaliar os coñecementos adquiridos, sendo necesario superar un mínimo do 60% do total de preguntas para poder acceder ao diploma acreditativo.
Ao final de cada mes aquelas persoas inscritas que superasen o test de avaliación do curso recibirán o diploma acretidativo.
Información
Unha vez realizada a inscrición, indicaranse os detalles para formalizar a matrícula definitiva, tras a cal se enviará o material formativo á dirección de correo electrónico que se facilitou previamente.
Unha vez finalizado o curso, o alumno poderá enviar a proba tipo test que lle dará acceso ao diploma acreditativo.
Soporte e máis información
Teléfono de contacto: 881 011 171
Correo electrónico: belen.pazos@udc.es
Preme aquí para ver o programa completo
Créditos: 0.4
Data de celebración: Do 01/02/2023 ó 31/12/2024
Data de inscrición: Do 01/02/2023 ó 31/12/2024
Data de matrícula: Do 01/02/2023 ó 31/12/2024
https://aulanutraceuticaudc.com/
Tarifa oficial: 90,00 €
Teléfono de contacto: 88011171
Enderezo electrónico: belen.pazos@udc.es
Curso de alerxias e intolerancias alimentarias